fredag 31 januari 2014

En vägg med inspiration

Jag fullkomligt älskar böcker. Jag har mer än jag hinner titta i men ändå finns det plats för fler. På kontoret här hemma har jag fått upp mina favoriter och det blir lite extra kul att vara där inne.
Helt plötsligt finns det fler anledningar att sitta där inne och "jobba" 
Kram till er alla,
/Linda 

onsdag 29 januari 2014

Vad hände idag?

Dagar när jag är ledig försöker jag lägga lika mycket tid hemma som andra aktiviteter. När jag är ledig 2 vardagar i streck blir det lite kaos och jag tror att jag ska hinna med massor. Då händer nästan ingenting. Och jag känner mig nästan lat.
Det blir tidningstid, dagdrömmar och fika mest hela tiden. Och jobb på ett drömprojekt som jag startat. Och rita med dottern. Och hjälpa sonen med historieprovet för i morgon. Och beställa biljetter till Alingsås när vi ska på fest framöver. Och lunchat med mannen. Och skrivit på min bok. Nja helt lat har jag nog inte varit idag och det är ju en dag ledig dag till i morgon. Vad ska hända då?
Kram Linda 

söndag 26 januari 2014

Slappardag och korrläsning...

Igår var det full rulle på mig. Grannarna var här på middag och det var så trevlig. Faktiskt så trevligt att jag varit trött hela dagen. 
Som tur är hade jag fått en kompis bok mailad till mig så lite ursäktande tog jag chansen och korrläste den hela dagen.
En riktigt bra bok som jag hoppas vi får se ute i handeln i framtiden.
Det är gör mig stolt att ha så begåvade människor runt mig.
Nu blir det mer mys i soffan fast med familjen.
Kram Linda 

torsdag 23 januari 2014

Ledig en hel förmiddag.

Att jobba i butik har vissa fördelar, som tex idag börjar jag inte förrän 14.00 så jag har en hel förmiddag till att göra massa annat.
Tex så har jag spridit ut blommorna jag fick på min födelsedag så nu blommar det lite över allt.
Och gissa vad tulpaner jag fick. Av mig familj kom det en bukett med 40 st i.
Och på bud samt gäster nästan lika mycket.
Vad mer, jo jag försöker tappert att komma igång med träningen igen. Så det blev en tur med boxhandskar, styrketräning och yoga nere i vårt träningsrum.
Nu ska jag bjuda min man på kaffe och ha lite romantisk stund. Jag älskar när vi sitter han och jag och pratar om allt.
Hoppas ni får en fin dag där ute,
Kram Linda 

tisdag 21 januari 2014

Att fira sin 40-årsdag är kul....

Vilken dag det var igår. Att fylla 40 var verkligen toppen och det kan jag göra om och om igen.
Att vakna på morgonen av kramar, kaffe och paket från familjen gjorde hela dagen. I ett av paketen låg ett efterlängtat halsband som jag stolt bär idag. Så vackert och även budskapet.
Det kom blommor på bud och på kvällen hade vi enklare middag för släkt och vänner. I sommar blir det fest för både mig och maken som även han fyller 40 i år. 
Självklart var jag tvungen att göra en del av maten i min nya gjutjärnsform ala Ernst. 
Och massa annat gott. Och lite bubbel såklart. Det är ett måste på sin dag.
Under dygnet och även idag trillar det in grattishälsningar. Otroligt vad jag känner mig stolt och glad över alla dessa tankar som kommer till mig från alla dessa människor.
Idag är jag lite trött men lycklig i magen,
Kram Linda 

söndag 19 januari 2014

Att fira lite på hotell...

Vilken underbar helg. För ett par timmar sedan kom vi hem efter ett härligt dygn på Blommenhof hotell i Nyköping. Det är säkert 6,e gången som vi bor där och det är oslagbart när det gäller barn.
Jisses vad kul och mysigt vi haft. Mina föräldrar var med och vi har haft stunder med massa kul och mys.
God mat och dryck, lite förfirande för min födelsedag i morgon. Jisses, i morgon blir jag 40. Hur coolt är inte det???
Ja det är verkligen en sak att fira lite extra tycker jag....
Ska ni ha lite familjemys kan jag varmt rekommendera detta stället. 
Det finns något att göra hela tiden, bada i poolen, spela biljard, läsa, ut och gå eller spela massa andra spel som finns där.
Tänk vad ett dygn kan göra stor skillnad i vardagen.
Kram Linda 

fredag 17 januari 2014

En dag på Formex kan vara såhär...

Igår var jag och kollegan på formex. Jag äääälskar formex och det säger jag varje gång jag är där tror jag, men miljön och alla härliga människor får mig lycklig. 
Idag är jag formex-bakis....

Ont i huvudet och trött i hela kroppen, lycklig men tom. Alla intryck ska sorteras och jag har en önskan om att åka dit idag igen. I augusti har jag lovat mig själv att ta 2 dagar där. Men idag blir det att läsa tidningar och kataloger som jag släpat hem.


Vad hände på plats då? Jo jag kan bara säga att modet är helt i min smak. Det finns en stil som jag älskar och en som går bort helt. Vi var i THG´s monter och faktiskt skulle jag kunna bo där. 



Pb home är ett säkert kort att besöka med.


Ja det är inte svårt att läsa min stil om man tittar på bilderna.
Att besöka Ernst monter är ett måste. Och denna skylten var något jag fastnade på. Känns som han skrev den till mig ;-)
Idag sitter jag med kaffe och tittar ut mot kylan och snön som kommit. Jag är lycklig och nöjd med livet och med vetskap att kontakterna som togs igår är 1 steg närmare min dröm. Kanske den kommer snabbare än jag trodde.

Kram Linda

torsdag 16 januari 2014

Formex

Dagarna går fort nu och idag bär det av till efterlängtade formex. 
Det blir mycket intressant....
Kram Linda 

söndag 12 januari 2014

Finns det något skönare???.....

...än att ha söndag, fluffa till kuddarna, krypa upp i soffan och läsa i nya böckerna som kom på posten i fredags. Hemma i sin lugna vrå....
 Jag skulle kunna köpa hur många böcker som helst men hinner inte läsa allt jag vill. Så denna gång blev det "bara" 3 st. Ni vet känslan när man öppnar en bok för första gången och känner doften av papper, tryckta bokstäver och spänning. Jag själv älskar det.
 Och självklart en av dom var Malin Berghagens nya bok yoga -ett livsval- med i lådan. Jag har väntat halva hösten på den och faktiskt så har jag redan läst den nu. Det första varvet. Och nu ska jag sätta mig ner och läsa om den, sakta, tänkande och skriva ner det som kommer. Det kan ni läsa om ett par dagar på min andra blogg Min resa i Livet om ni vill.
Ute faller snö och jag är så lycklig, ljuset är tillbaka och jag känner mig som jag vaknar på nytt. 

Tack underbara vita snö för att du kom.
Kram Linda

torsdag 9 januari 2014

Grönt är skönt och formex är frågan?

Detta är det enda som finns kvar av julen hemma. Lite grönt för energins skull och för att få in lite värme i inredningen.
Annars dras jag åt dom kalla färgerna. Men det känns skönt att få det som en påminnelse om att det snart är grönt ute med.
Snart är det formex igen, jag hoppas så att jag får till det med arbetstid mm så jag kan gå. Hur ska jag överlev om det inte går tro?
Ska någon av er dit?
Kram Linda 

tisdag 7 januari 2014

En dag hemma...

Idag är jag hemma, under en filt och tar hand om mig själv. Med en hals som värkt i över 1 vecka och feberkänningar även idag så tog jag beslutet att inte jobba. Både för att inte ev smitta min kollega på jobbet men även med tanke på alla kunder jag möter.
Hur kul är det att ha någon som står och nyser precis när man ska betala, få sin påse och sedan gå.
Nä, det är bättre det här... Snällare mot alla faktiskt.
Hoppas ni andra får en skön start efter ledigheten.
Kram Linda 

söndag 5 januari 2014

Saknaden av snö...

Söndag och lika grått ute som det varit hela december. Jag saknar snön och den friska energin som luften ger oss då. Ljuset saknar jag, från den krispiga och vita snön. Och ljudet, det dova ljudet som blir när flingorna dalar ner från himlen. 
Jag saknar snölyktorna barnen alltid bygger till mig och dom röda kinderna vi får efter några åk med stjärtlappen.
Jag har ett stort behov av den syre som snö ger oss, troligtvis lika stort behov som alla er därute när ni pratar om sommarvärme. 

Och har jag riktigt tur så kommer det några flingor nu på fredag.
Kram Linda 

fredag 3 januari 2014

Lite smått och gott...

Lite i taget försvinner julen ut från vårt hus. Lilla granen och alla mina gamla tomtar är borta.
Kvar är stjärnan i fönstret och några ljusstakar. Det är så kul att ta fram allt i december och så skönt att städa bort i januari. Ikväll blir det fångarna på fortet och Italien-inspirerad mat. 
Nu längtar jag efter tulpaner och krispiga färger. Men som tradition köper jag aldrig tulpaner innan min födelsedag. Som är snart (hjälp 40-års-nojjan hörs lång väg)

Men efter det ska jag frossa.
Kram Linda 

onsdag 1 januari 2014

Gott nytt år

Första dagen på året, jag sitter fortfarande i pyamas, lite trött efter festen igår. Höga klackar och bubbel i glasen firade vi in det nya året.
Och idag ligger jag här och funderar på året vi har framför oss. Löften som ska skrivas, fråga är bara om vad jag ska lova mig själv? Vad det blir får jag ta dagen till samtidigt som jag ligger i soffan och tittar på ivanhoe.
Kram Linda