måndag 23 februari 2015

Att skriva en hel kväll ....

Nej det blir inget mer inlägg om att vara sjuk, fy katten. Nu får det vara slut... Det går till en viss gräns här hemma hur mycket jag kan gnälla. Idag får det handla om något annat tycker jag. 
Om att skriva...
 Ända sedan jag var liten har jag skrivit mycket, jag älskar orden och bokstäverna. Noveller, dikter, brev, dagbok och tidningar har producerats i min ungdomstid. Som ung vuxen slutade jag och saknat det massor. Det var först när jag startade min första blogg som jag insåg hur mycket jag saknat det.
 Det är ingen slump att jag satt förra veckan på en skrivarkväll och under några timmar fick pennan gå fritt och ååååå vad jag älskade det. Monique som höll kvällen har skrivandet som yrke och var perfekt för vår lilla grupp. Hon guidade oss genom olika sätt och gav oss utrymme att både läsa upp och diskutera vad vi skrivit.
Det svåra var inte fantasin för det har jag massor utan det som satte käppar i hjulet för mig var att inte lägga någon åsikt om texten, inte ändra det som skrivs utan lita på sig själv att det som kommer skall komma. Ja iallafall var det den bästa kvällen på länge, och det har fortsatt efter det med.

Kram Linda

5 kommentarer:

 1. Härligt med sådana kvällar och jag håller med dig, låt det komma som det kommer!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Ja men fy för att vara sjuk, visst blir man less efter ett tag. Hoppas, hoppas att du snart blir frisk!

  Vad kul med skrivarkväll - låter hur kul som helst!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Usch vad tråkigt med sjukdom, krya på dig!!

  Häftigt med skrivarkväll, vad kreativt det verkar vara, superkul :)

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 4. Jag älskar verkligen att skriva jag med! Men har lite dåligt självförtroende när det gäller att hitta på historier. Att blogga om sånt som finns "top of mind" har jag dock inga problem med. Hade gillat att skriva typ kåserier eller nåt sånt.....

  Kram Jennica

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda