söndag 5 juni 2016

jag lever....

Det har nästan gått 4 månader sedan jag skrev några ord här, det har bara inte prioriterats någon tid eller haft lust. Jag har inte riktigt vetat vad jag ska berätta eller skriva om i mitt liv. Det har hänt otroligt mycket hos oss men inget som jag kan återberätta om.
 Det är lite märkligt när skrivkrampen infinner sig, som att orden inte räcker ut till fingrarna så jag kan skriva ner dom. Och när jag har fått lust så har jag fokuserat på min bok som sakta går framåt. Nu under sommaren tror jag dock att det inte blir så mycket med den. Jag försöker vara ute så mycket jag kan.
 Men det är tur att ni andra fortsätter skriva, jag är inne och läser hos er flera gånger i veckan och inspireras så av allt ni gör.
 Jag vet inte riktigt vad som händer framöver, om jag kommer skriva mer. Det är inget jag bestämt än. Vi får helt enkelt se vad som händer. Nu har jag iallefall en underbar sommar framför mig med både Österlen och Gotland på reseschemat. Det känns så underbart.
Kram Linda

2 kommentarer:

 1. Hej Linda!
  Vad roligt att ha dig tillbaka i bloggvärlden igen. Du har varit saknad ska du veta. Men ibland behöver man paus helt enkelt. Få låta ord och bild vila och vänta på att skrivlusten återvänder. Härligt att ha dig tillbaka! Och du, skriv är du har tid och lust. Att blogga ska vara roligt. Inget tvång eller dåligt samvete.
  Vad roligt med din bok Linda. Heja dig!

  Ta nu hand om dig och ha en fantastiskt fin sommar!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att du har det gott kära Linda och att du och familjen fick njuta av härliga dagar både här i Skåne och på Gotland. Två av mina absoluta favoritställen. :)

  Kram på dig♥

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda