söndag 5 april 2015

Påskbesöket i år är nu påväg hem

Tänk hur enkelt det kan vara att fylla ett hus med människor. Speciellt när det är storebror med familj. Och det handlar nästan alltid om mat när vi ses. I alla former. Jag och min bror är uppväxta i ett mathem och den präglingen finns kvar.
Bild tagen av Svägerskan
 Det är tur att våra respektive även är inne på den linjen för hur skulle det gå annars? Vi är njutare alla 4 och om vi har tur kommer även våra barn ha det som en viktig del i sitt liv med.
 Att samlas vid matbordet, lyssna, prata och lära sig av varandra. Det är alltid något samtalsämne som kommer upp och olika åsikter dyker upp. Nu märks det att det finns tonåringar i huset för deras röst och kunskap tar plats och det är så spännande att lyssna på. Dom mindre lägger in ett veto och sedan är inte lika intresserade av att höra tillbaka.
Bild tagen av Svägerskan
 I 3 dagar har vi hängt ihop. Tyvärr har vädret gjort att vi inte varit ute som vi tänkte från början men fungerat lika bra ändå. Små utflykter har gjorts och sedan mycket soffhäng vilket varit behövligt med tanke på hur jag mått. Usch, en förkylning till i år redan. Hur ska 2015 bli egentligen?
Bild tagen av Svägerskan
 I fredags blev det lite extra mys. Gott bubbel och timmar av prat och vart vi är i livet just nu. 2 av oss har en liten nystart kan man säga och det var värt att fira. Hejja oss.....
 Men nu är dom påväg hem, och jag hamnade i soffan i en öronbedövad tystnad. I morgon kommer svärföräldrarna på middag och det är bara att hoppas jag är på fötterna då. 

Önskar er en fortsatt fin påsk.
Kram Linda3 kommentarer:

 1. Å så härligt det låter! Jag tror säkert era barn kommer ta matintresset med sig. Jag är inte uppvuxen med matintresse, men har skapat det själv tillsammans med mannen (på lagom nivå, är ingen kock direkt, men tycker om mat, menar jag ;) och våra barn uppskattar också god mat :)
  Golvet till vårt uterum, det är från Tarkett. Finns ju lite överallt, men de där marockanska verkar vara helt nya. Starfloor Klick heter typen.
  Kram och god fortsättning!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken härlig påsk, att få träffas och vara tillsammans. Tråkigt med förkylningen bara, hoppas du snart kryar på dig!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Härlig Påsk. Verkligen trevligt att umgås kring mat! Trist med förkylning!

  Snygg skål - jag har likadan :-)

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda