onsdag 22 april 2015

Lite funderingar om in stil här hemma och att älska våren.

Solen är helt makalöst underbar just nu. Fräknar och kaffe med kudde på trappan är just precis där jag vill vara just nu. Varje dag går jag ut i trädgården bara för att titta på vad som växer. Visst är det underbart?
 Jag har så mycket energi just nu och gör inte annat än att flyttar runt saker, Jag går och längtar efter grönsaker och kunde jag så skulle grillen vara tänd hela tiden.  
 Härom dagen blev jag intervjuad av en tidning och hon frågade om mitt hem och vilken stil jag har här hemma. Ingen aning tänkte jag, jag kan inte sätta en stil på mitt hem mer än att jag har ett hem jag älskar. Jag har inte en renodlad stil utan påverkas mycket av vad jag får för känsla i ett sammanhang. Vissa tillfällen så brinner jag loss när jag ser en bild hos någon och ibland kan jag bli lite trött av att se samma saker hos alla. Hur den lilla artikeln blir är frågan det men jag tror hon förstod mer än mig.
Kram Linda

2 kommentarer:

  1. Vad spännande med intervju! Hojta till när den kommer ut! Nä det kan nog vara svårt att beskriva sin stil. Du har i alla fall fin stil :-).

    Kram Malin
    sv. Ska kolla om min vän har recept på annan pesto! Hennes svärson är ju dessutom kock så han har kanske något förslag om inte annat :-).

    SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda