söndag 11 oktober 2015

Att ta hand om sig själv

Det är länge sedan jag bloggade nu. Och det kanske inte är så konstigt med tanke på virus, förkylning infektion/svullet öga mm.... Det känns som allt drabbat mig senaste tiden.
 Behovet att att ta hand om mig själv är stort och komma tillbaka rent orken är ännu större. Så jag tog en timmes klangmassage hos Anncatrin Rosenqvist där hela jag fick en genomgång av skålarnas vibration. 
 Att komma dit är inte bara att lägga sig på en bänk och få utan här kommer vi till helheten att må bra. Ögat får njuta, näsan likaså. Öronen får en paus från vardagsljuden och rösten får vila. I en lugn takt sätter AnnCatrin igång olika ljud och det känns i hela mig.
 Det var inte svårt att flyta iväg och somna på britsen. Ett gott tecken för mig.
 Efteråt tar vi te och pratar om allt som hänt, hur livet är och vad som gör att hälsan är lite på lut. Mest lyssnar jag, hon är inte bara en fin vän utan hon klok den där AnnCatrin och på hemvägen kan jag inte annat än att le, kroppen mår sådär gott som den ska göra efter en liten omruskning.
Jag längtar redan tillbaka lite.
Kram Linda

1 kommentar:

  1. Vad skönt att skämma bort både kropp och själ när det behövs som allra mest. Jag hoppas att du får lov att vara frisk nu och att kroppen växer sig allt starkare för varje dag.

    Ta hand om dig och ha en fin måndag.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda