lördag 31 oktober 2015

En riktig trädgårdsdag, men kom ihåg dom vi saknar

Idag är det dax för höstarbete. Efter många veckors sjukdom så vaknade jag med den otrolig längtan över att få komma ut. 
 Det känns som jag missat allt det där vackra och får bara ta jobbet som är kvar. 
 Ju går färgerna bara i brunt, grått och gult där ute, Trots att jag letar finns det inte så mycket kvar av färger. Men det var en befrielse att gå ut och kratta. 
 Häxan står där och håller koll på att högarna samlas och just denna dag får vi ägna lite tid till halloween.
 Men vi får inte glömma dom vackra vi saknar, dom som gått över på andra sidan och lämnat oss här. Vi kunde inte komma iväg i år och sätta ljus pga att dottern ligger inne under täcket så därför tog jag och smyckade en liten plats här hemma. Ett ljus och en stund av tankar till dom som levt.
Kram Linda

5 kommentarer:

 1. Vackra bilder!

  Att tända ljus för de som inte finns bland oss längre är fint och sorgligt på samma gång tycker jag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att du och familjen mår bra Linda? Att alla envisa virus och bakterier har get med sig nu och att ni får njuta av november friska och krya. Om oktober bjöd på mycket färg, sol och värme så har kanske november varit mer av regn, dimma, blåst och mörker. Men det är rätt ok det med. Då blir det tid för mer inomhusmys istället och snart stundar dessutom advent och jul. Jag tror att vi behöver det myset nu när det är som mörkast här i norr. :)

  Ta hand om dig vännen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. God jul kära Linda!♥ Jag hoppas att du och familjen njuter av sköna juldagar och har det riktigt gott. Ta hand om dig vännen och tack för all värme som du alltid delar med dig av hos mig. Du är en pärla!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. God Jul Linda! Blev så glad för din hälsning. Hoppas allt är fint och att ni fått sköna juldagar hela familjen.

  Stor varm kram!
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda