måndag 28 december 2015

Jag finns kvar och ett gott slut på 2015 till er

Hej alla och god fortsättning eller ett gott slut kan jag tillägga. Det är ju ändå snart nyår.
Här hemma har vi firat ju så det pyser ur öronen kännes det som. Och jag har njutit och mått gott av att ha familjen nära.  
 Det blev 2 granar i år med och jag älskar min vita som står i vardagsrummet men det är ändå denna som värmer hela mig. lite som ett minnesträd. Alla pyssel från dagis, kulor från olika tider i livet, figurer och faktiskt bilder finns hängandes där. 
 Julen är läsning med för mig och jag har gärna satt mig med en tidning och en bok, bara för avkoppling.
 Julafton firade vi med mina föräldrar och lillebror med sin familj. En mysig dag och kväll utan krav och en massa god mat såklart.
 Varje år är det tradition att sätta upp spiran och vi har det väldokumenterat vem som gjorde det förra året. Detta kan vara en av dom viktigaste sakerna faktiskt. I år var det dotterns tur.

 Här har det varit tyst länge på bloggen och behövligt och jag vet inte riktigt hur länge det kommer hålla i sig. Läst era bloggar har jag gjort och det har varit en fröjd att läsa om er höst och nu jul.
2015 har varit ett slitigt år och dom senaste 8 månaderna har jag varit på ett jobb som tagit musten ur mig helt på många sätt och jag har även varit sjuk väldigt mycket, Min ork har gått till att klara dagen.
Men nu är det slut på det och jag jobbade min sista dag 23 dec. Nu handlar det om att återhämta, läka och landa i nya projekt. 2016 får bli ett mer hälsosamt år tycker jag, där det finns lust och ork till att må bra både fysiskt och även psykiskt. 
vad det egentligen betyder vet inte jag än, men funderar på det.

Ett varmt tack för era mail och för att ni visat er på olika sätt. Det har betytt så mycket för mig.
Kram Linda

2 kommentarer:

 1. Ni verkar ha haft en underbar jul, precis som det ska va. :-)Här njöt vi utan krusiduller hemma hos svärmor och avslutade julnatten med midnattsmässa, så rogivande. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år på dig kära Linda!♥ Jag hoppas att 2016 kommer att bli ett fantastiskt år för dig och de dina. Och framförallt ett år då du får lov att vara frisk och känna glädje då det gäller arbete. Och du, vi finns här... så blogga när du har tid och lust. Kravlöst och med glädje.
  Skönt att höra att du och familjen har njutit av sköna juldagar och haft det riktigt gott tillsammans. Och vilken fin gran. Jag älskar sådana granar. Granar som är fyllda med kärlek och minnen. Vår är en liknande variant. Fylld med liv. Vårt liv. :)

  Ta nu hand om dig kära Linda och så hoppas jag att 2016 har börjat på allra bästa sätt.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda