söndag 10 januari 2016

Bilder från matrummet, favoritplatsen nr1

Ja, ännu ett nytt år och jag är lika nyfiken på vad som komma skall.
Som ni vet var 2015 ett slitigt år och det var jag tydligen inte ensam att tycka. På sociala medier har det varit många som uttryckt ett pust och en glädje att 2015 är över.
 Här hemma har jag börjat året med att pysslat och fixat med hemmet, även det blev åt sidosatt under hösten och behöver få en rejäl makeover. Matrummet blev först, vårt är på 40 kvm och som mest 4,5 m i takhöjd. Vilket är helt fantastiskt men lika svårt att få en mysig känsla. Efter många tester har jag landat i grått, vitt och brunt som bas. Sedan är det såklart blå som blir en accentfärg här hemma men lika lätt att byta till nästa vad som helst.
Vi vill att det ska vara lika mycket matplats som sällskapsyta så schäslongerna tar en storplats framför öppna spisen. Det är mer än ofta vi sitter här och har det gott. Min absoluta plats där jag bloggar och läser från.
                                  Såklart lite praktiskt med så hyllor med lite allt möjligt finns där. 
                                            Och förvaring som jag aldrig får för mycket av.
Ja det var en liten inblick hemma hos mig, och just nu sitter jag såklart på favoritplatsen. Nöjd över att jag fått en så bra start på 2016 med motion, bra mat och helt ok med sömn. Nu gäller det att fortsätta i den takten så jag kommer tillbaka till mitt vanliga jag. 

Kram Linda

2 kommentarer:

 1. Vad fint det är. Önskar dig ett bra år, med fortsatt utveckling och mycket glädje!

  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har det Linda och vad roligt att se var du sitter när du bloggar och läser. Nu kommer jag se dig framför mig där. Mysandes framför brasan. :)

  Ja, nu bestämmer vi att 2016 blir ett fantastiskt fint år och sannerligen har det börjat bra. Så nu kör vi vännen! :)

  Ta hand om dig och ha en fin helg.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda