fredag 28 mars 2014

En kort tid med kryckor

Hej alla fina, vad jag saknar er!
Veckorna går fort och jag har haft fullt upp med livet som ni redan vet. I måndags åkte jag iväg för att köpa möbler mm till mitt nya kontor och lagom när jag ska bära in stolar trampar jag snett och 1 vecka med kryckor blev mitt liv. Från att ha full fart så hamnade jag i en stilla värld med frustration, smärta och tristess.
Igår satt jag med en god vän som kom över för att "roa" mig lite över en kaffe och hon frågade mig vad jag skulle lära mig av detta? Sur och frustrerad kunde jag inte svara. Men inatt klickade det till när jag låg vaken och försökte hitta en bra vinkel för foten. 

Vet ni vad? Jo, jag behöver inte tränas på att ha mycket att göra, jag behöver tränas på att njuta av att sitta still, bli effektiv i det jag gör just nu och inte massa saker på samma gång. Under förmiddagen i måndags sa jag nämligen i allt stress att jag behöver ta det lite lugnt och jag fick precis som jag ville. Kanske inte på det sättet jag tänkt mig men hur ska universum svara när jag ber om något och inte är tydlig nog. 
Att ha 2 företag och 2 jobb skapar lite oreda och kaos innan det finns rutin, visst kan jag ha det så ett tag men jag mår inte bra av det alls. Så idag är första dagen jag är på benen och det gör inte lika ont, kryckorna ska vila när jag är inne och det första jag gjort är att städa upp efter mitt eget kaos.
Allt i ordning och alla mappar ligger i ordning efter vad som ska göras. Nu ska jag se till att komma i kapp och det känns så skönt.

Hoppas ni alla mår bra,
Kram Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda