lördag 30 augusti 2014

1 år i vårt hus...

Idag firar vi lite extra i Mobergska palatset. Vi har nu bott i 1 år här i huset. Och jag älskar det.Vi har gått 365 dagar här hemma.Sakta formas det om till bara vårt.

Vi har planer på tapetsering och målning, vissa saker är redan gjorda och vi har flyttat runt i huset med möblerna flera gånger.
 När vi kom på plats förra året så hade vi middagar med hösttema, jag älskar att gå ut i trädgården och hämta inspiration till dukningar. 
 Och vi insåg nog först i oktober vad stor trädgård vi hade efter att löven fallit av från träden. Jag har aldrig krattat så mycket i mitt liv.
 I sommar har vi flyttat möbler så vi ska hitta våra små oaser att sitta på. Och jag tror vi hittat rätt... 
 En plats fann jag direkt när vi flyttat in och det var under vår ek. Där är min plats man kan hitta mig när jag har försvunnit.

Det som är roligt första året är att allt blir första gången man gör något. Tex, storhelger, födelsedagar, när grillen kommer fram mm 
Ni som följer mig vet allt detta så jag ska inte trötta ut er med massa bilder. I morgon tar vi ett kliv in i år nummer 2 och vad jag längtar att börja uppfylla alla drömmar vi har här. Tack Malin och Johan för att vi fick köpa huset :-)

Kram Linda

2 kommentarer:

 1. 1 år, vad härligt! Det tar lite tid att komma tillrätta. Jag har ju bott här i 1,5 år nu, trivs kanonbra men jag går också runt och flyttar på saker. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack jennica!
  Visst är det underbart med nytt boende. Och lika skönt när det gått ett tag och ens egna vardag har satt spår <3
  Kram Linda

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda