tisdag 16 september 2014

En tisdag hemma på ekbacken

Tisdag och hemmajobb. Jag kan njuta så av att sitta hemma och arbeta. Känns hur jag prickar av alla punkter på listan. Av någon anledning sitter jag alltid vid vår köksö och inte på mitt kontor. Det ska jag forska i lite, är det feng shui som måste göras där?
 Idag får jag trevligt arbets-lunch-möte-sällskap här och jag planerar grekisk sallad. det är en lätt lunch att slänga ihop och jag behöver inte länka på att det blir kallt när vi jobbar. Perfekt!
 Och sedan kommer ju det där med mat, jag längtar till tapastallrik. Jag är en riktig tapastjej. Jag älskar småplock av alla former. Ska man kanske överraska mannen om någon dag med en tallrik. Det var ju inte så länge sedan denna stod på bordet och han blev rätt lycklig kan jag berätta <3

Men ikväll blir det stallet igen....
Kram Linda

6 kommentarer:

 1. Kan säkert ha med att energin inte ännu nått ditt kontor ännu medan det ständigt flödar runt köksön. Men med enkla medel kan man säkert dra energin till kontoret. Kanske ligger det för avsidigt i huset så du inte känner dig riktigt trygg där när resten av huset är tomt. Hjälper dig gärna :-) !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pia! Du har rätt som vanligt. Hoppas allt är bra med dig? Kram

   Radera
 2. Jag hade alldeles för stökigt i mitt kontor så då satt jag aldrig där. Dessutom var det för mörkt och jag behövde fler lampor. Nu stormtrivs jag! :-)

  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, jag får spana på din blogg om tips tror jag.
   Kram

   Radera
 3. Men åh så gott! Jag älskar också småplock, så fantastiskt gott! Det ska jag minsann bjuda på på fredag när jag har ett par vänner över på vin och snacks! Småplockssnacks! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska, det blir alltid en succé att bjuda på tapas som tar lång tid att äta.
   Kram

   Radera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda