onsdag 24 september 2014

Sjukstuga och renovering....

Här lunkas det fram, mannen och jag delar upp dagarna och ser till att dottern ska bli frisk. En riktigt dum bacill har landat hos henne och gjort henne sovandes i över ett dygn. Trött i dagar både innan och efter. Stackars liten....
 Som ni vet har jag pratat om att renovera här hemma och äntligen är vi på gång. Mellan sovstunder och pyssel med dottern tömde jag vårt matrum och fixat så det ska kännas ok i resten av huset medans vi håller på. Kontoret blev ommöblerat.
 Och in släpade jag 1 av 2 schäslonger, det blev ju så mysigt så nu vet jag inte hur jag ska göra när vi ska tillbaka med möblerna.
 Här är det nästan tomt. Med 4,5 m i takhöjd så är det inte lika lätt att fixa som förut. Till helgen står det en byggställning här. Vi ska måla taket vitt och väggarna blir grå. Samma som vi har i hallen. Jag kan tänka mig att tapetsera någon gång men just nu vill jag bara bli av med en gula färgen.
Ja det finns lite att göra kan man säga.
Kram Linda

4 kommentarer:

 1. Stackars liten! Hoppas hon snart blir frisk!

  Renovering är kul...speciellt när det är klart! :-)

  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch, det är inte roligtxslls när barnen blir sjuka.
   Snart är vi klara med renovering, då kommer det roliga lull-lullet som jag älskar.
   Kram

   Radera
 2. Hoppas den lilla dottern snart blir alert igen!
  Men vad är det ni ska göra, det ser så fint ut som det är....! Men jag vet, man tröttnar och vill ändra, så är det.
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det fint men gult har aldrig varit min färg på väggar. Och när vi köpte huset för 1 år sedan så såg jag ett annat rum i det. Nu hoppas jag bara att jag kommer komma skapa det själv.
   Kram

   Radera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda