måndag 18 augusti 2014

Jag måste vara knäpp... Hjälp....

Jag ska verkligen inte bara göra saker. Men det är ju så lätt... Jag blev så trött på alla "kommentarer" jag får via mail som är anonyma. Ni vet säkert vilka jag menar? In och ändra tänkte jag så det blir en liten säkerhet där. Hamnar på kommentarer och ser så många som lämnat alla dessa fina och värmande ord. Där någonstans blir det kortslutning och tunnelseende.... Hjärnan går in i städläge och utrensning...
Jag fick för mig att jag skulle städa lite. Så bort med alla kommentarer och ge plats åt nytt. Det som inte jag tänkte på var att alla kommentarer försvann även på bloggen. Alla dessa som jag ofta går tillbaka och läser. Förundras över hur fina människor som finns här i bloggvärlden....

BORTA!!!! INGET KVAR!

Hur gör jag nu??? Kan man få tillbaka dessa eller får jag ta mig en riktig funderare på hur jag är funtad????

Kram linda 

8 kommentarer:

  1. Åh, jag vet precis! Jag har visserligen inte tagit bort något men jag håller på att bli galen på alla anonyma kommentarer, dvs spam. Jag får alla kommentarer i min gmail och det tycker jag är bra, eftersom det är så lätt att man missar något annars. Utan att tänka mig för så satte jag dessa anonyma mail/kommentarer som skräppost, men då hamnade ju även de kommentarer jag vill ha som skräppost eftersom de har samma avsändare, nämligen blogger. Irriterande! Jag får säkert uppåt 30 mail om dagen med anonyma kommentarer! Tänk om jag hade fått så många "riktiga"! Jag antar att man måste använda en sådan där koll, att de som vill kommentera måste fylla i en "kod" för att kunna skicka.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det jobbigt mad spam, jag har precis satt ordverifiering och vips är det inga i mailen. Skönt :-)
      Kram till dig Jennica

      Radera
  2. Nämen oj... så tråkigt. Har tyvärr ingen aning om hur man får tillbaka dem om det nu går.. hoppas någon annan kan hjälpa dig!

    Varm kram
    Synd att vi missade att krama om varandra på Formex!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom är borta och det finns en orsak till det. Kanske för att jag ska ha lite nytänk här ;-)'
      Så tråkigt att vi inte sågs på Formex, vi får boka en date till Januari
      Kram

      Radera
  3. Oj då... kan tyvärr inte hjälpa dig, hoppas någon annan vet knepet.

    kramar aka

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har beslutat att det finns en mening i det, min tro är ju att det finns ingen slump :-)
      Men visst känns det trist att inte kunna läsa dom ibland.
      Kram

      Radera
  4. Usch, vad trist Linda! Jag hoppas det löser sig och att du kan få tillbaka dem. Mitt enda tips är att om inget funkar så kontakta blogger och fråga om råd. De har kanske back-up sparad på din blogg. Håller tummarna för att det löser sig.

    Kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag väljer att inte ta kontakt med dom, det finns en orsak till allt och jag kommer nog på det tillslut ;-) Men jag kommer sakna allt fint du skrivit till mig under åren du kommenterat. Dina ord värmer varje gång.
      Kram till dig

      Radera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda