lördag 22 augusti 2015

Ett underbart dygn, Nergårdens Gästhem... Del 1

Jag hade ingen aning om vart vi skulle åka, bara fått en lista på vad vi skulle ha med oss och sedan mötas upp på jobbet få att fara på kick-off kl 12 i torsdags. Visst hade jag tankar på vart vi skulle åka men när bilen stannade ca 1 timme senare tappade jag allt.
 Vi möttes av den mysigaste miljön jag kan tänka och naturen fick oss att bara landa. Det var inte någon hotellkänsla utan mer kom hem till oss och ha det riktigt bra. 
 En av oss (inte jag :-) ) gick ganska fort ner till bryggan och tog en simtur i sjön Sillen. På schemat stod nämligen återhämtning och må bra. Nu är vi inte så många på jobbet så jag och anna satt kav på bryggan och småpratade med en av ägarna som målade insidan på sjöboden som skall bli ett rum och hyra ut.
 Efter det kom Anna med sin Yoga-bag och vi rullade ut mattor mitt på gräset, vinden, sjöns glitter och solen gav en 1 timme yinyoga. Det var magiskt, och hade vi inte slappnat av innan så var vi det efter detta. 
 Direkt efter lade vi oss i bubbelpoolen och såg till att lära känna varandra ännu mer, samtal frågor och mycket skratt i 1,5 timme och såklart ett glas bubbel fanns med. Det är lyx för mig. 
Dessa 2 kvinnor imponerar så stort på mig och jag är så glad att jag får jobba med dessa bubbliga och sprudlande människor. Kvällen slutade på en glasveranda med god mat och och myskläder. 

Detta är en dag jag kommer ta med mig länge, fortsättningen från Nergårdens gästhem blir i nästa inlägg.
Kram Linda

5 kommentarer:

 1. Det låter som en helt perfekt dag!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Åh vilken härlig dag!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Å, Linda vad härligt! Så inspirerande - det ser helt underbart ut. Så skönt och fint att vara tillsammans. Tack för vackra bilder!

  KRAM

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda