söndag 23 augusti 2015

Ett underbart dygn, Nergårdens Gästhem... del 2

Efter en natt med djup sömn och total utslagen av yogan och bubbelbadet som vi gjorde på kvällen vaknade jag av solstrålar och klar luft. Och efter att legat och dragit mig en stund knackade det på dörren och frågan kom om jag inte ville följa med ner till vattnet en stund. 
 Vilken tur att jag gjorde det för finns det något magiskt i naturen så är detta en av delarna. Augustidimman som ligger tjock i luften. Jag kan inte annat än älska den. Stunden där gav så mycket energi att hela dagen gick som en dans. Ja såklart gjorde frukosten sitt med. Ni vet ju att jag egentligen inte är en frukostperson men såhär kan till och med jag äta ordentligt.
 Vi packade ihop i våra rum vilket var en sorg för jag har verkligen njutit av att vara här i rummet Sillen. Helt i min smak på både färger och möbelval.
Egen hall och badrum med badkar. Kolla bara dörren och golvet, så snyggt.
 Resten av dagen var det rent arbete och höstplanering. Jag som är så ny känner att det var hur bra som helst att få lyssna på dom andra och få en ännu bättre inblick i organisationen.
 Innan vi åkte tog vi lunch och en räksallad som man kan dö för. Mums, den bästa på länge.
 Som ni förstår har det bara varit så bra, ägarna var så trevliga och allt runt omkring var så mysigt. Jag bara längtar till nästa gång

Kram Linda 3 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder! Förstår att du haft det bra. :)

  SvaraRadera
 2. Så fint och vad roligt att åka hem med en riktigt skön känsla inombords. Av att ha haft det riktigt gott. Jag hoppas att du tar med dig den härliga känslan in i den nya veckan. Sköt om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Ser jättefint ut! Härligt för själen!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda