måndag 17 augusti 2015

Men jisses vart tog tiden vägen

dagarna går fort nu, riktigt fort. Så snabbt att jag redan tagit fram min kofta och vill krypa in i den på morgonen då det är augusti-fuktigt ute och skolväskan packad för första dagen i skolan igen i morgon.
 Som vanligt känns det skönt med rutinerna som kommer tillbaka men sommaren har även gått så snabbt. Det har gjorts så mycket här hemma med trädgården och alla projekt. mer än det brukar och ändå har vi haft tid att jaga en sötnos på äventyr.
 Firat en 11-åring och njutit av att få umgås massor med henne och bror så mycket under vår ledighet. En ynnest att få vara med dom trots att kompisar tar så stor plats.
 Efter 2 år börjar vi hitta vår stil och känsla i trädgården och vi är nog på gång att lyckas med våra projekt. 
 Kalasdagen var helt underbar under vår 600-års-ek, med vimplar och smyckade muffins. Varmt och sommarkänsla. 

 Nu är jobbet på gång och jag hade samtal med min kollega om hösten så jag fick en inblick i allt som väntar. För mig blir det en intensiv höst och mycket jobb märker jag men jag gillar det. 
Hoppas er augusti startade med rivstart och massa roliga saker precis som här, jag behöver läsa ikapp igen märker jag :-)

Kram linda

5 kommentarer:

 1. Visst är det märkligt med tiden. Låter som ni haft det mysigt tillsammans i sommar. Vad roligt med trädgården! Härligt att odla eget. :)

  SvaraRadera
 2. Ja sommaren gick alldeles för fort, vi får ta igen att vi inte hann träffas nu i höst istället :) Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft en mysig sommar!
  Fina bilder du visar!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig sommar ni har haft Linda. En sommar som förhoppningsvis kommer avlösas av en lika härlig höst med nya spännande äventyr. :)

  Ta hand om dig vännen och njut av dessa sköna sensommardagar.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda