söndag 9 augusti 2015

När livet känns lite gott...

Jag gillar verkligen när man umgås i all enkelhet. Som när fina vänner bjuder hem oss till sitt mysiga hem, sätter oss i en härlig bar som byggts under våren. Precis vid en pool där barnen snart kommer hoppa i. Och frågar vad vi vill ha att fylla glaset med. Ja det är då man känner sig, avslappnad, lugn och otroligt välkommen.

Att det även serverades bubbel i härliga glas gjorde ingenting faktiskt. Snarare tvärt om, det blev så lyxigt. Så där satt jag och mannen tillsammans med min barndomsvän jag känt i evigheter men med några års uppehåll och nu tillbaka. Minnen, musik, kort och skratt dök upp medans hennes man inte bara stod i baren utan lagade middag.
 Dagen efter tog vi oss en tur till Fjällbacka och Grebbestad. Och där blev min sommar komplett. Jag hade några önskningar denna sommar och nästan alla har uppfyllts trots att jag bara varit ledig i 3 veckor.
 Vi gick där på bryggan och åt en glass, tittade på båtar, myste och försökte fiska krabba vid en vik. Jag är ingen båtmänniska så att jag vill ha en båt men älskar att vara på/vid vatten, gå på bryggor, se alla segelbåtar som ligger i hamn. 
 Men det som är extra lyxigt är när vi går in på smågator och tittar på alla hus som finns där. Jisses vad jag älskar dessa.
 Drömmen vore nog att kanske hyra ett hus en sommar och bara få ströva omkring här. Det vore underbart.
 Kvällen bestod av mer grilla och ännu mer minnen att gå igenom. 2 dagar var vår vistelse och sedan bar det hem igen. Saknar denna goa familj redan och nu hoppas jag att dom snart kan ta sig upp till oss igen.
Hemma fortsätter vi vårt arbete på trädgården, Denna sommaren har gett så mycket inspiration att jag inte kan sluta med nya projekt. 

Kram Linda

5 kommentarer:

 1. Fjällbacka verkar så himla fint. Vad mysigt att ni hunnit med så mycket trevliga saker. Sånt lever man länge på. /Anna-Lena

  SvaraRadera
 2. Härligt att känna att man hunnit med vad man ville på semestern. :-) Vi diskuterade precis detta igår kväll...då vi nu har en semestervecka kvar, att vi känner oss också väldigt nöjda och att semester känts lång o härlig hittills. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft det toppenmysigt! Det är ju så fint där i Fjällbacka och Grebbestad. Riktiga paradis!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Åh vad underbart! Dessa västkust-pärlor är så vackra! Och ännu bättre i gott sällskap och med bubbel.

  Vilken fantastisk bild på månen sonen tog!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Livet är sannerligen gott Linda och goda vänner är en sann skatt. Och jag är så glad att du har haft en fantastiskt fin sommar. Härligt! :)

  Ta hand om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda