söndag 2 augusti 2015

Söndagshäng...

Söndag och jag ligger i soffan, njuter av att vara i livet där jag är. För några år sedan hade jag inte haft möjligheten att göra det. Och det beror såklart på barnen. Dom är så stora att jag inte behöver finnas runt dom hela tiden.

Jag kan sätta mig i min stol och njuta lite istället för att hålla koll. När den tiden var så älskade jag det men nu är nu och jag älskar detta med.
Dom vet vart jag finns, det är bara att ropa eller komma och sätta sig i stolen bredvid.
Jag har dom bästa och finaste barn man kan ha. Och det är en ynnest att få se deras liv och vad dom är.
Igår var vi hos grannen och åt middag. Det är lyx för mig att sätta sig vid fint dukat bord och god mat. Och avsluta kvällen med att gå hem barfota och hitta sonen och mannen på balkongen. Med stjärnkikare och titta på månen.
Bilden är tagen av min son <3

Kram Linda 


4 kommentarer:

 1. Ja, var sak har sin tid här i livet! När barnen var små, så tänkte jag att jag skulle tok-sakna att ha småbarn när de passerat småbarnstiden. Men nu kan jag inte tänka mig att ha småbarn. Yngsta fyller 17 i höst, så de är stora nu och det blir andra saker som är mysigt med barnen. Att prata om livet, att gå och ta en fika, att shoppa tillsammans, laga mat en lördagseftermiddag m.m m.m
  Så fint dukat hos grannen! Gillar också att bli bortbjuden, men tycker minst lika mycket om inte mer, om att bjuda hem på middag. Så fin bild på månen!!!!
  Kram och tack för fina ord hos mig!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Varje ålder har sin charm har jag alltid hört och det är så sant. :)

  SvaraRadera
 3. Livet är gott Linda och visst är det en häftig resa att få lov att följa med på, barnens resa. Och hur varje guldålder avlöses av en ny, lika spännande och vacker.

  Njut av sköna sommardagar där i din fina stol och ta hand om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Vilket fint inlägg! Det är verkligen en ynnest att få följa barnen i livet, samtidigt upplever jag att allt går så fort, vill bromsa tiden lite... Härliga bilder och jag kan inte annat än hålla med dig, det är heeeelt underbart att få sätta sig vid ett bord och äta mat som någon annan tillagat, oslagbart. Och wow vilken bild din son tagit, den borde han tävla med eller visa upp i något forum!

  Många kramar aka

  SvaraRadera

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda