fredag 27 december 2013

Årskrönika 2013- förändringens år del 2

Att blicka tillbaka är nyttigt må jag säga. Det finns så många delar jag vill ta med men är rädd att ni tröttnar helt på mitt inlägg. Här kommer iallafall fortsättningen och andra halvan av året....

Juli
Vi säljer huset i rasande fart. Och reser till vackra Västkusten för att landa, vi får 4 fantastiska dagar där tillsammans med min bror och barn, vi  njuter av lavendeln som finns i rabatten hemma.Vi åker till Gotland och har 4 lika fina dagar där och firar att vi ska flytta med ett glas bubbel på stranden med våra framtida grannar. Hemmet packas ner och vi funderar allvarligt på vad vi gjort i alla år i huset eftersom det finns så mycket saker. Vi är trötta och slitna och förväntansfulla.

                       

Augusti
Vi firar vår vackra 9-åring bland flyttkartonger och jag börjar på mitt nya jobb, jag packar och fixar kalas och går på Formex igen, vi får nycklarna till nya huset och jag är så tacksam att min mamma bor hos oss och hjälper till med all logistik kring flytten. Allt går i rasande takt.
                     

 September
Vi börjar månaden med att lämna nycklarna till det gamla huset, försöker landa i hela sommarens jobb med flytt och nytt jobb, vi äter skaldjur och får besök hela tiden känns det som och vi älskar att visa upp vårt hus. Jag får lite bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva om. Jag blir sjuk och sover hela tiden känns det som. Jag börjar med 1 jobb till och hoppas att det ska fungera med att hoppa mellan båda. Vi plockar svamp och letar hösttecken ute i trädgården.
                 
 Oktober
Vi får besök över en helg, jag yogar och hittar en balans i det och som behövs så innerligt efter att jag insett att jag inte andats på väldigt länge, vi får tyvärr säga farväl till en släkting och frågor om livet och döden blir helt plötsligt viktigt, jag gör en 10-i-.top-lista här på bloggen och vi krattar löv som aldrig förr. Halloween glöms nästan bort och med en hast kommer pumporna fram. Vi dricker te och jag inser hur lyckligt lottad jag är här på jorden. Jag säger upp mig från ena jobbet efter att insett att det inte går och kombinera.

                         

November
Vi firar 18 år tillsammans jag och mannen och känner mig mer kär än någonsin, jag letar inspiration till matrummet och får barndomsvän med familj på besök. Jag pratar knäpp-engelska på jobbet och äter kalkon med grannarna. Vi har sovmorgon och latar oss i största allmänhet. Jag är hos läkaren och tar massa prover av olika slag.

                       
December
Sista månaden på året och här är vi nu. Tittar tillbaka och inser att jag har nog hunnit med en hel del i år med. Just nu firar vi jul här hemma och i år har vi 2 granar här, vilken lycka. Jag jobbar på mina att-göra-listor som ska hindra mig till att stressa och jag njuter av att ha min familj samlade i flera dagar. Jag tittar mig omkring, stolt över vårt hus och hur fint vi har det tillsammans. Glad att jag är frisk och mår bra. 
 
                         

Jisses vilken genomgång, hoppas att ni inte tröttnat på allt bubbel vad jag gjort. Kul att reflektera i alla fall.  

Jag önskar er alla ett gott slut på året. Och vill säga att jag är så glad att ni finns. Jag blir alldeles varm i hjärtat av det ni skriver till mig och att så många tittar in här. det trodde jag aldrig när jag började blogga.

Kram Linda 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda