söndag 13 maj 2012

Söndagshäng i skogen

Vilket härligt väder det blev tillslut på helgen, när jag vaknade idag kunde jag inte drömma om att jag skulle gå i t-shirt hela dagen. Jag med dotter gick till en av våra små skogar för att titta på liljekonvaljerna. Med oss tog vi grannen och barnen där. Jättemysigt att ströva omkring och bara se vad som hänt i naturen senaste veckan. Regnet vi fick har verkligen gjort nytta.
Liljekonvaljerna har dock bara små knoppar ännu men om bara ett par dagar kommer dom stå med sina små vita klockor och lukta helt fantastisk i skogen. Dom är så söta tycker jag, som små hättor som passar perfekt för en liten älva eller fe.
Vitsipporna finns det fullt av fortfarande men börjar bli långa och rangliga. Så snart är tyvärr den tiden över. Och då är det bara att längta till nästa år.
En sak som var sorgsen att se är allt skräp man kan hitta i skogen av slarviga och lata människor som bara kastar saker runt sig. Ibland undrar jag hur dom har det hemma med tanke på hur lätt det är för dom att bara slänga saker där dom går. Usch för dom!!!! Hur svårt kan det vara?
Nu blir det att natta barn och sedan krypa upp och titta på Hamilton. den har jag längtat efter att se.

Kram Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina ord ni lämnar här! /Linda